Herstellen rolluiken

AAA Polis herstelt uw rolluik vakkundig

Herstellen van rolluiken

AAA Polis heeft de expertise om uw rolluiken te herstellen in hun oorspronkelijke staat. Zowel voor kleine herstellingen, het lint is gebroken of moet vervangen worden als voor grotere herstellingen, de lamellen van uw rolluik zijn gescheurd, u krijgt uw rolluik niet meer naar boven, kan u rekenen op AAA Polis. Ook voor herstellingen i.v.m. automatisatie en rolluikmotoren bent u bij AAA Polis aan het juiste adres.

herstellen rolluiken
herstellen opbouwrolluiken
herstellen winkelrolluiken

Onze werkwijze

U contacteert ons

Neem contact op of kom bij ons langs

Contacteer ons per telefoon of mail of kom gewoon langs bij AAA Polis. Wij komen nadien bij u langs voor een precieze opmeting en adviseren u voor de beste oplossing.

Bestek en offerte

Bestek voor een herstelling, offerte voor een nieuwe rolluik

Naargelang de schade aan uw rolluik is het soms voordeliger om een nieuwe rolluik te plaatsen. Mogelijk stellen we u een combinatie voor om uw huidige rolluik te herstellen maar met enkele nieuwe techniche snufjes, verbeterde sluitingen en sloten, verbeteren we de veiligheid van uw woning.

Herstelling en levering

Na uw akkoord gaan we over tot de herstelling en levering van uw rolluik

Elke woning en elke herstelling is uniek. Uw rolluik wordt steeds op maat hersteld. Elke rolluik die hersteld wordt is minstens even stevig en dikwijls steviger dan het origineel.

Plaatsing

Plaatsen monteren en testen van uw hestelde rolluik

Door onze expertise en jarenlange ervaring onderscheiden we ons van andere leveranciers. Uw herstelde rolluik wordt perfect geplaatst en gemonteerd zoals afgesproken in het bestek. Samen met u testen we of de rolluik vlot open en dicht gaat. Uiteraard krijgt u ook een garantie op de herstelling.