Rolluiken

Rolluiken plaatsen en herstellen in alle vormen en maten

Plaatsen en herstellen van rolluiken

Wij plaatsen nieuwe rolluiken voor nieuwbouw en renovatie. Wij bieden ook een service en hersteldienst aan voor bestaande rolluiken. Heeft de motor van uw rolluik het begeven, is er een lamelle gescheurd, is de rolluik gebokkeerd, is er een lint doorgescheurd of aan vervanging toe,... wij helpen u verder.

Rolluiken stevig - comfortabel - stijlvolRolluiken zorgen voor een betere isolatie van uw woning. Rolluiken houden het straatlawaai buiten. Rolluiken voor als het echt donker en rustig moet zijn, verhoog uw privacy. Rolluiken zijn inbraakwerend, geef uw woning dat extra harnas.

AAA Polis is onafhankelijk en zoekt steeds naar de beste prijs- kwaliteitsverhouding voor uw rolluiken. Momenteel werken wij samen met Heroal.

Verano rolluiken hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Ze bestaan met de klassieke handmatige bediening. Maar kunnen ook volledig geautomatiseerd zijn. Programmeerbaar, ingbouwde motor, afstandbediening van binnen of buiten. De rolluiken hebben een anti optil beveiliging. Bij het opkrikken of openwringen gaan de lamellen blokkeren. Het wordt voor inbrekers dan zeer tijdrovend om in de woning te breken. Hoe langer dit duurt, hoe minder de kans op inbraak.

De rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Samen met de rolluikkast kan u dit aan uw persoonlijke smaak en stijl aanpassen. Doordat de rolluiken water- en stofastotend zijn gaat het mechanisme jarenlang mee.