Louverdrape

Binnen zonwering systemen / raamdecoratie van topkwaliteit

Louverdrape binnen zonwering

 • Louverdrape raamdecoratie

  Belgische topkwaliteit

  Louverdrape verfraait uw interieur met raamdecoratie in een overvloed van soorten, kleuren en materialen. Alle Louverdrape raamdecoratie kan op maat gemaakt worden. Afwerking zonder compromissen. In het louverdrape assortiment vindt u verticale en horizontale lamellen, vouwgordijnen en rolgordijnen.

  Loudverdrape: maatwerk, Belgisch fabrikaat, onderhoudsvriendelijk, zonwerend
 • Louverdrape lamellen

  kunststoflamellen en decostrips

  De kunststoflamellen zijn hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Lamellen passen perfect bij u thuis maar zijn ook perfect geschikt voor kantoren en vergaderzalen. Met decostrips kan u aan de lamellen een persoonlijke toets geven. Ook deze zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren.

  Lamellen: kleurecht, brandvertragend, antistatisch, antibacteriële bescherming
 • rolgordijnen en vouwgordijnen

  Gebruiksvriendelijke zonwering

  Rolgordijnen en vouwgordijnen zijn bijzonder sfeervol, voor een gezellig klassevol interieur. U kan ze manueel bedienen maar AAA Polis kan ook voor een volledige automatisatie zorgen. Bedien u zonwering vanuit uw zetel met een afstandsbediening, of we plaatsen een discrete schakelaar op uw muur. Onderaan de gordijnen hangt een lichte ballast zodat de gordijnen netjes en strak op hun plaats blijven. De gordijnen kunnen bevestigd worden in de gordijnkasten of, naar gelang het type, ook aan het plafond. Ook geschikt voor dakramen.

  Rolgordijnen: sfeervol en warm, verduisterend, decoratief, dubbele rolgordijnen