Rolgordijnen

Binnenzonwering rolgordijnen

Rolgordijnen binnenzonweringVoor elk raam bestaat er een ideaal rolgordijn die de zon of het daglicht netjes filtert of verduistert. Moderne of klassieke design en zeer vele opties in stoffen en kleuren maken dat rolgordijnen dikwijls de beste keuze is voor binnenzonwering. AAA Polis levert, plaatst of herstelt uw rolgordijnen.
 • rolgordijnen

  Een uitgebreid aanbod van stijlen

  Klassiek of modern

  Meestal wordt gekozen voor een effen rolgordijn. Maar rolgordijnen kunnen ook gepersonaliseerd worden. Zo kan je je eigen touch aan je interieur geven of je leefruimtes eens een andere look geven. De verduisteringseigenschappen kunnen gaan van subtiel gefilterd daglicht tot volledige zonwerende binnenzonwering.

 • rolgordijnen

  Zonwerend en warmtewerend

  Ruime keuze stoffen en kleuren

  Achter glas kan uw huis in de zomer opwarmen. Rolgordijnen breken de zonnestralen om de opwarming tegen te gaan. Met ongeveer 400 beschikbare kleuren en verschillende stofsoorten is de keuze enorm. De rolgordijnen zijn vuilafstotend en antistatisch en behouden zeer lang hun kleur. De rolgordijnen zijn duurzaam en krimpen niet.

 • rolgordijnen

  Bedien uw rolgordijn vanop afstand

  Comfortabele raamdecoratie

  Een goede automatisatie van uw rolgordijn betekent dat deze gelijkmatig opplooien voor een lange levensduur. Een stille motor die netjes ingebouwd is. Met de afstandsbediening controleert u 1 of meerdere rolgordijnen tegelijkertijd. Automatisatie betekent comfort voor moeilijk bereikbaar plaatsen bij hoge muren of dakvensters. AAA Polis herstelt ook automatisatie defecten.

Bel ons 03/324.66.87