Schrijnwerk
Schrijnwerk en plaatsen ramen en deuren
Schrijnwerk ramen en deuren
 • ramen
  pvc

  Ramen in PVC

  isolerend
  prijsbewust
  onderhoudsvriendelijk
  100% recycleerbaar

  AAA Polis levert en plaatst uw ramen in PVC. Pvc heeft vele voordelen. Pvc is de prijsbewuste keuze. Pvc gaat heel lang mee, is milieuvriendelijk en gaat niet rotten. Pvc moet u niet schilderen, is onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren. Pvc is ook een zeer goede isolator. Ramen zijn leverbaar in vele soorten en indelingen.

  Moderne look
 • schrijnwerk
  hout

  Schrijnwerk houten ramen en deuren

  eigen atelier
  maatwerk
  top afwerking
  natuurlijk

  Houten ramen en deuren voor dat warme natuurlijke sfeer. Hout is een natuurpoduct dat helpt om het vochtgehalte te reguleren. Voor een gezonde woning. Alle houten kaders en profielen worden op maat gemaakt in ons eigen atelier. Onze schrijnwerkerij kan u ook helpen met trappen en afwerkingen in hout langs de binnen- en buitenzijde van uw woning.

  Maatwerk
 • ramen alunminium
  alu

  Aluminium ramen en deuren

  sterk en veilig
  grote oppervlakten
  vormvast
  inbraakwerend

  Aluminium heeft een sterke basis. Door deze basisstructuur zijn ramen mogelijk met een grote oppervlakte. Aluminium is ook ideaal voor inkomdeuren. De ramen en deuren zijn vormvast en hebben een mooie uitstraling. De binnen- en buitenzijde kan in een andere kleur. Aluminium is duurzaam en gaat een leven lang mee.

  Veiligheid